e
Banner

Etiketler: mars lojistik



Mars Logistics liderlikten vazgeçmiyor


Yayın: 08-10-2012
Kategori: Lojistik

Uluslararası karayolu taşıma kotalarını belirleyen UBAK Belgeleri’nin 2012 yılı için dağılımı için yapılan sıralamada Mars Logistics ilk sırada yer aldı.





10. Üniversiteler arası lojistik vaka yarışması



10. Üniversitelerarası Lojistik Vaka Yarışması 2013, tüm üniversite öğrencilerine, takım halinde yarışarak, yaratıcı lojistik çözümleriyle, ödüller kazanma fırsatı sunuyor. Son Başvuru Tarihi: 31 Ocak 2013

 




İhracat arttı, Mars Lojistik 1000’e yükseldi!



İhracatta kırılan rekorlar lojistik sektöründe yatırıma dönüyor. 2013 yılına umutlu bakan Mars Lojistik, 27 milyon Euro yatırımla filosundaki tır sayısını bine çıkardı.





Mars Logistics intermodale adım attı


Yayın: 21-12-2012
Kategori: Demiryolu

Mars Logistics, kara, hava, deniz ve demiryolu nakliyesi, fuar ve etkinlik lojistiği, proje taşımacılığı, gümrükleme, sigorta, depolama ve diğer tüm lojistik hizmetlerinin kusursuz olarak sunulduğu, sektöre sayısız yenilikler getirmiş olan kurumsal bir lojistik firması olarak faaliyetlerini sürdürüyor.





Mars Lojistik Ford Cargo’yla büyütüyor


Yayın: 21-12-2012
Kategori: Ticari Araçlar

Ford Otosan; Mars Lojistik Uluslararası Taşımacılık A.Ş.’ye 6 adet Ford Cargo 2526 yol kamyonunu törenle teslim etti.





Mars ve Ekol Lojistik ro-ro hattı kuruyor!


Yayın: 09-01-2013
Kategori: Denizyolu

Haydarpaşa-Trieste hattına yeni bir ro-ro şirketi kuruluyor.





Mars Lojistik intermodal projesiyle büyüyecek



27 milyon Euro’luk yatırımla İtalya’nın Trieste kenti ile Lüksemburg’un Bettembourg şehirleri arasında intermodal taşımacılık ağı kurduklarını aktaran Mars Logistics Genel Müdür Yardımcısı Ali Tulgar, İstanbul, İzmir ve Mersin limanları ile bağlantılı olarak çalışacak bu hatta, ilk yılda 10 bin römork taşımayı hedeflediklerini belirtti.




Mars’ın yüzde 51 hissesi Japonlara satıldı



Lojistik sektöründe bir yabancı satışı daha geldi. Türkiye’nin lojistik devi Mars’ın yüzde 51 hissesi, Japon devi Hitachi firmasına satıldı. Satışla birlikte Ruhi Engin Özmen ve Şafak Dil firmadan ayrılırken yüzde 49 hisse ile Garip Sahillioğlu firmada ortak olarak kaldı